pager kawat pindho

Short Description:

Hebei 30 taun pabrik rega kurang pindho kabel metal bolong, 868 lan 656 Galvanized gandheng kabel Description pager Product Material: Nggunakake kualitas dhuwur Iron Rod minangka bahan, panel gandheng, sawise galvanization, Powders Primer, lan Powders ndhuwur lapisan; iku bisa nolak radiation korosif lan ultraviolet banget banget. Ing kekandelan saka lapisan bubuk 100-120 microns biasane. Milih kabel dhiameter sing 6mm * 2 + 5mm * 1. 8mm * 2 + 6mm * 1. Iku entuk kakuwasan kuwat dhuwur kanggo nolak pambangunan. Po ...


Detail produk

Tags Product

Hebei 30 taun pabrik rega kurang pindho kabel metal bolong, 868 lan 656 Galvanized gandheng kabel pager

Description Product

Material:
Nggunakake kualitas dhuwur Iron Rod minangka bahan, panel gandheng, sawise galvanization, Powders Primer, lan Powders ndhuwur lapisan; iku bisa nolak radiation korosif lan ultraviolet banget banget. Ing kekandelan saka lapisan bubuk 100-120 microns biasane. Milih kabel dhiameter sing 6mm * 2 + 5mm * 1. 8mm * 2 + 6mm * 1. Iku entuk kakuwasan kuwat dhuwur kanggo nolak pambangunan.

Post:
System iki biasane milih Square Post (50 * 50mm, 60 * 60mm), Rectangular Post (80 * 60 * 2 5mm, 120 * 60 * 3mm.) Kanthi kekuatan dhuwur lan ing. Karo huruf plastik utawa Genteng rainhat. Ing lumahing rampung biasane Galvanized lan Powder nutupi, utawi tembung sanèsipun.

wps_clip_image-14359

Double Wire Pager

Dhuwur
x Width (Panel)
mm

Bolong Size
mm.

Wire Diameter

Post saka Dhuwur
mm

   

Wire Dia
mm

Wire Dia
mm

Wire Dia
mm

 

630 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

1100

830 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

1300

1030 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

1500

1230 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

1700

1430 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

1900

1630 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

2100

1830 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

2400

2030 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

2600

2230 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

2800

2430 * 2500

50 * 200

8 * 2 + 6

6 * 2 + 5

6 * 2 + 4

3000

Double Wire Fence1367

 fitur

-Double kabel pager wis nutupi galvanized lan polyester kang nggantosi 130 kekandelan micron ing rata-rata.

-Available ing sembarang werna RAL.

Heights -Standard 1.03m-1.43m-2.03m. Heights liyane nganti pesenan.

Detail produk

Double Wire Fence1602

8/6/8 gandheng pager

Double Wire Fence1623

 pager, pager gandheng

Double Wire Fence1647Double Wire Fence1649

Specifications Product

6/5/6 pager kawat Double

Double Wire Fence1702

8/6/8 pager kawat Double

Double Wire Fence1730

Packing & Delivery

 Packing Details & Delivery Details

a. pallets

b. akeh

c. Minangka requirement pelanggan

15-20 dina sawise urutan dikonfirmasi

Double Wire Fence1875

Apa milih kita

Company Lan Informasi Factory

Hebei Jinbiao Construction Bahan Tech Corp., Ltd iki diadegaké ing taun 1986 minangka Manufaktur kabel pager bolong ing Anping kang kabel basa bolong China. Health, kesenengan, sukses, kasunyatan, simpleness, alam sing penting konco sukses mulya Jinbiao kabeh ndonya.

Ing tataran awal, JINBIAO diprodhuksi kabel barbed mung, lan karo pangembangan China, liyane lan liyane railways lan dalan-dalan padha dibangun. Wong kene rawuh kemakmuran industri pager. Ing wektu sing padha, JINBIAO wiwit trip nggawe kabeh jinis pager. Kanthi 26 taun perjuangan, JINBIAO gained reputasi apik banget kabeh ndonya.

goal -Our: Kanggo nambah level industri pager lan entuk kamakmuran umum.

roh -Our: Health, kesenengan, sukses, kasunyatan, simpleness, alam.

-Outsourcer layanan paling apik, 7 days a week sawetara wong njawab telpon, Mon-Jum 24 jam kanggo ngawula sampeyan ing sembarang wektu.


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!