Hva er effekten av lydbarrierens form på lyddemping?

Forbedringen av sosial utviklingsøkonomi har også forårsaket støypåvirkning på de fleste innbyggere.Derfor begynte mange venner å installere lydbarrierer for lydisolasjon.Så hvordan påvirker formen for lydsperre lyddemping?Følgende lydbarriereprodusenter tar deg til å vite:

铁路声屏障02

Ved montering av lydmuren bør den horisontale posisjonen til lydmuren være så nær lydkilden som mulig.Dette vil ikke bare bidra til å øke skyggeområdet til lydbarrieren, men også forbedre lyddempingen.Skyggeområdet til lydmuren når den er nærmere lydkilden er større enn avstanden fra lydkilden (andre forhold er uendret).

Jo høyere lydmuren er, jo større er det usynlige området og desto større demping av lyden.Dette er åpenbart, men lydmuren er for høy, noe som kan gi mange problemer som struktur, miljø og kostnader, så selve lydmuren er ikke. Det anbefales å bygge for høyt.Ved utforming av lydmuren bør den tilpasses de lokale forholdene, bruke topografi og landform for å forbedre den effektive høyden på søket, og oppnå bedre resultater til lavest mulig kostnad.

高速公路声屏障24Generelt, når lydkilden er i en høyere posisjon og mottaksområdet er lavere, har lydmuren en bedre dempende effekt på lyden, som for eksempel å sette en lydmur på en forhøyet motorvei eller en overgang, på dette tidspunktet pga. bruken av motorveien og selve overgangen.Høyde for å forbedre den effektive støyreduksjonen av lydbarrieren, kan øke skyggeområdet til lydmuren, formen på lydmuren bør ta i bruk den omvendte L-formede T-formede buen og andre former med motivet for å forbedre lydisolering.

Lydsperrens form har også stor innflytelse på effekten av lyddemping.Hvis en provokasjon utvides mot lydkilden på toppen av lydmuren, tilsvarer det å flytte hele lydmuren mot lydkilden, noe som effektivt kan øke skyggeområdet.Dybde og areal, som ikke er en lydkilde for nær lydkilden, som er en meget effektiv metode på begge sider av veien, og er også en veldig vanlig metode.

Du kan kontakte når som helst!
Email:sales3@jinbiaofences.com
WeChat: fei2751872082
Tlf: +86 0311 80979540

#støybarriere #lydbarriere#HEBEI JINBIAO CONSTRUCTION MATERIALS TECH CORP.,LTD #www.noisebarrierfences.com #highway noise barriere


Innleggstid: 19. november 2019
WhatsApp nettprat!