Solcelleanlæg – økologi og besparelse

Alle elektriske apparater i hjemmet eller virksomheden har brug for energi for at fungere.Elektricitet kan trækkes fra elnettet, men du kan også producere det selv, takket være din egen solcelleinstallation. Hvad består en solcelleinstallation af, og hvordan fungerer den? Næste Tillad mig at præsentere det for dig.

billede 1

Hvem vi er

HEBEI JINBIAO CONSTRUCTION MATERIALS TECH CORP., LTD blev etableret i 1990 og dækker et areal på 133200, med omkring 400 ansatte og mere end 60 teknikere.HEBEI JINBIAO VIRKSOMHEDEN kan producere trådnet hegn, støjbarriere og fotovoltaisk støtte.

billede 2

Hvad solcelleanlægget består af

Solcelleanlægget består af et helt sæt enheder – de vigtigste elementer er solcellepaneler monteret på tag eller jord og en inverter, der omdanner jævnstrøm til vekselstrøm tilgængelig i stikkontakter.For at installationen skal være sikker, er anti-spændingsbeskyttelse nødvendige for at beskytte den mod elektriske udladninger og overspændinger.Ikke mindre vigtigt element i solcellesættet er monteringssystemet, som panelerne vil blive fastgjort til.

billede 5

Solcelleanlæg – typer

Solcelleanlægget kan fungere i et on-grid eller off-grid system.Ved netinstallationer er det integreret med elnettet, energi forbruges løbende, og overskud tilfalder kraftværket.Ved et off-grid-anlæg er solcelleanlægget ikke tilsluttet nettet, og den genererede energi lagres ibatterier.

billede 6

Solcelleanlæg – arbejdsprincip

Princippet om driften af ​​installationen tilsyneladende simpelt - solens stråler falder på solcellepaneler, som omdanner dem til ren energi.Mere præcist – en solcelleinstallation har brug for lys, eller rettere sagt – en bærer af elektriske interaktioner, altså en foton, for at fungere og producere energi.Det er denne partikel, der sætter elektroner, gennem hvilke elektrisk spænding skabes.Jævnstrømmen fra solpanelerne går til inverteren, hvor den omdannes til vekselstrøm, som fx i din stikkontakt.Takket være den højere spænding fortrænger fri elektricitet fra solen netstrømmen frahus, mens dets overskud går til nettet og begynder at "balancere".

billede 7

Solcelleanlæg – økologi og besparelse

At skaffe energi fra vedvarende kilder er blevet hverdagen, og løsninger som solceller er dukket permanent op på hustage.Den største fordel ved denne type metoder er omsorg for miljøet og spare penge.Solcelleanlæg nævnes oftest i sammenhæng med ingen skade på miljøet og bekvemmelighed ved installation.Energi kan blandt andet bruges til boligopvarmning og opladning af enelbil.

 

 

 


Indlægstid: 10-feb-2022
WhatsApp online chat!