Fa'apipi'i o le la - si'osi'omaga ma fa'asaoina

O mea eletise uma i le fale poʻo pisinisi e manaʻomia le malosi e faʻaoga ai.E mafai ona maua le eletise mai le eletise, ae e mafai foi ona e gaosia e oe lava, faʻafetai i lau lava faʻapipiʻiina o le la. O le a le mea e aofia ai le faʻapipiʻiina o le la ma pe faʻapefea ona galue?

图片 1

O ai i tatou

HEBEI JINBIAO CONSTRUCTION MATERIALS TECH CORP., LTD na faavaeina i le 1990, e aofia ai se vaega o le 133200, e tusa ma le 400 tagata faigaluega ma sili atu i le 60 tekinisia. HEBEI JINBIAO COMPANY e mafai ona gaosia le pa uaea, pa puipui ma le lagolago photovoltaic.

图片 2

O le a le mea e aofia ai le faʻapipiʻiina o le la

O le faʻapipiʻiina o le photovoltaic e aofia ai se seti atoa o masini - o elemene sili ona taua o panels photovoltaic o loʻo faʻapipiʻiina i luga o taualuga poʻo le eleele ma se inverter e faʻaliliu saʻo ai le taimi nei i le suiga o loʻo maua i sockets.Mo le faʻapipiʻiina ina ia saogalemu, e manaʻomia ni puipuiga faʻafefe-voltage e puipuia ai mai le faʻaogaina o le eletise ma faʻafefe.Leai se elemene taua o le seti photovoltaic o le faʻapipiʻiina lea o le a faʻapipiʻi ai panels.

图片 5

Fa'apipi'i la - ituaiga

O le fa'apipi'iina o le la e mafai ona fa'agaoioi i totonu o le fa'aogaina po'o le fa'aogaina o le la.I le tulaga o faʻapipiʻi i luga ole laiga, e tuʻufaʻatasia ma le eletise eletise, malosi e faʻaaogaina i taimi uma, ma faʻasili e alu i le fale eletise.I le tulaga o se faiga faʻapipiʻi, e le fesoʻotaʻi le faʻapipiʻiina o le la i le fesoʻotaʻiga, ma o le malosi e gaosia e teuina i totonu.maa.

图片 6

Faʻapipiʻiina o le la - faʻavae galue

O le taʻiala o le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina e foliga mai e faigofie - o ave o le la e pa'ū i luga o panels photovoltaic, lea e liua ai i latou i le malosi mama.E sili atu le saʻo - o se faʻapipiʻi photovoltaic e manaʻomia le malamalama, pe sili atu - o se ave o fesoʻotaʻiga eletise, e pei o se photon, e faʻagaioi ma maua ai le malosi.O le vaega lea e fa'atūina ai eletise e fa'atupuina ai le eletise eletise.O le sa'o sa'o mai panels sola e alu i le inverter, lea e liua i le alternating current, pei o lou socket.Fa'afetai i le maualuga maualuga, ole eletise maua fua mai le la e sui ai le laina laina mai lefale, a o lona faʻasili e alu i le faʻasologa ma amata ona "paleni".

图片 7

Fa'apipi'i o le la - si'osi'omaga ma fa'asaoina

O le mauaina o le malosi mai punaoa faʻafouina ua avea ma olaga i aso uma, ma fofo e pei o photovoltaics ua faʻaalia i luga o taualuga o fale tumau.O le sili ona lelei o lenei ituaiga o metotia o le tausia o le siosiomaga ma sefe tupe.Photovoltaics e masani ona taʻua i le tulaga e leai se afaina i le siosiomaga ma le faʻaogaina o le faʻaogaina.E mafai ona fa'aogaina le malosi, fa'atasi ai ma isi mo le fa'amafanafanaina o le fale ma le fa'atumuina o setaavale eletise.

 

 

 


Taimi meli: Feb-10-2022
;
WhatsApp Online Chat!