Pehea ka nui o kāu ʻike e pili ana i ka hoʻokomo ʻana i nā pale leo alaloa?

E nānā ʻia nā mea pale kani ala, ka ikaika, ka ʻenehana, a me nā mea ʻē aʻe ma ka pūnaewele e like me nā kūlana nānā kūpono.E nānā i ka maikaʻi o ka hoʻokomo ʻana, ka nui o waho a me ka hopena o ka paia hoʻoheheʻe ala.

E nānā ʻia nā mea hana, ka ikaika a me ka hana ʻana o nā pale kani alanui ma ke kahua e like me nā kūlana nānā kūpono.E nānā i ka maikaʻi o ka hoʻokomo ʻana, nā ana o waho a me nā hopena o nā paia hoʻoheheʻe leo ala nui, a e hoʻokō i ka nānā ʻana i ka maikaʻi e like me "Nā Kūlana Kūlana Kūlohelohe Kūʻai Kūlohelohe" ma "Nā Kūlana Kūlana Kūlana a me nā Kūlana Hoʻohālikelike no ke alanui ʻenehana".ʻO nā kiko'ī penei:

ʻO ka paia hoʻoheheʻe kani alahelepale leo, pale leo

ʻO ka mea mua,ʻo ka hohonu o ke kumu a me ka maikaʻi o ka mea e kūpono i nā koi hoʻolālā.

II.ʻAʻole e emi nā kikoʻī a me nā mea o nā kolamu metala ma mua o nā koi hoʻolālā.

3. I ka hoʻouna ʻana, hoʻouka a hoʻokuʻu ʻana i nā kaʻa me nā mea hoʻoheheʻe metala, hoʻohui ʻia, a me nā pale kani, pono e lawe ʻia nā hana hilinaʻi e pale ai i ka deformation a i ʻole ka pōʻino i ka papa lapaʻau anticorrosive i ka wā o ka lawe ʻana.Mai hoʻokomo i nā ʻāpana deformed.

ʻEhā, hoʻopaʻa ʻia nā bolts paʻa, pololei ke kūlana, hoʻokō ka helu i nā koi hoʻolālā, a paʻa ke poʻo a me ka ʻole o ka honeycomb a me ka hemp.

ʻO ka lima, ʻo ka hui ma waena o ka pale a me ke kumu pono e paʻa a kūpono i nā koi hoʻolālā.

26. Pono nā mea wili a me nā mea hoʻopaʻa i hoʻohana ʻia i nā paia insulation leo alaloa i nā koi hoʻolālā a me nā kūlana o kēia manawa.ʻAʻohe māwae, hoʻoheheʻe ʻole ʻia, hoʻokomo ʻia ka pala a me nā hemahema o ka lua arc i hoʻopiha ʻia.

pale leo (41)

ʻO Jiangxi Jinbiao Environmental Protection Engineering Co., Ltd. kahi mea kanu lālā o Hebei Jinbiao Group ma Jiangxi.Ma ke ʻano he ʻoihana pale leo nui a me ka ʻoihana hoʻolako paʻa, hāʻawi ka hui i ka lako huahana a me ka hoʻonohonoho ʻana a me nā lawelawe kūkulu hale i nā panalāʻau a me nā kūlanakauhale a puni ka ʻāina.

Hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻaʻike i kēlā me kēia manawa!
Email:sales3@jinbiaofences.com
WeChat: fei2751872082
Kelepona: +86 0311 80979540

#pale leo #pale kani#HEBEI JINBIAO CONSTRUCTION MATERIALS TECH CORP.,LTD #www.noisebarrierfences.com #highwaynoise barrier


Ka manawa hoʻouna: Jan-02-2020
,
WhatsApp Online Chat !