Si'itia le Felagolagoma'i o le Si'osi'omaga: Pa pupuni Pisa o nofoaafi

 

信图片_20220226160010

  1. Fa'atekonolosi Fa'aitiitiga Pisa: O a tatou pa puipui o lo'o aofia ai tekinolosi fa'aitiitiga o le pisa, fa'aitiitia lelei le tu'uina atu o le pisa o nofoaafi.Fausiaina e se vaega o tagata tomai faapitoa, o nei pa puipui e tu o se molimau i la tatou tautinoga i le fausiaina o se siosiomaga sili atu le toafilemu mo nuu i luga o laina nofoaafi.
  2. Fuafuaga Fa'alelei ma Fa'atino: I tua atu o galuega fa'apitoa, o pa pupuni o lo'o fa'amaualugaina se fa'ailoga matagofie ma fa'aonaponei e tu'ufa'atasia lelei ma laufanua si'osi'omaga.O nei pa puipui e avea ma puipuiga lelei o le pisa ao faʻaleleia atili le vaʻaia o tagata lautele.
  3. Fofo Fa'apitoa mo Fa'atulagaga Eseese: Iloaina mana'oga 'ese'ese o nofoaga 'ese'ese o nofoaafi, o tatou pa'u pisa e ofoina atu fofo fa'apitoa.Filifili mai le tele o lanu, lapopoa, ma meafaitino ina ia mautinoa o pa puipui e faʻafefiloi lelei ma atinaʻe lautele, faʻafetaui i soʻo se siosiomaga.
  4. Malosi ma le Tau-Tau Faufale: Ua fa'ainisinia e onosaia tulaga eseese o le tau, o a tatou pa pupuni e fa'aalia ai le malosi.Pe feagai ma le vevela malosi, timuga mamafa, poʻo le malulu malulu, o nei pa puipui o loʻo tumau pea lo latou faʻatulagaina faʻamaoni, faʻamautinoa le umi o le faʻatinoga ma le laʻititi o aʻafiaga o le siosiomaga.
  5. Mea Fa'alesiosiomaga: Fa'amaoni i le fa'atumauina, o matou pa'u pisa e fau mai mea fa'alelei.E ala i le filifilia oa matou oloa, e te saofagā i se lumanaʻi lanumeamata aʻo e fiafia i faʻamanuiaga o se faʻalapotopotoga filemu ma sili atu le fealofani.

17122105302246412

Fa'amanuiaga:

  1. Si'itia le Soifua manuia o Nuu ma Afioaga: Ia maua se fa'aleleia atili o le soifua manuia o nu'u i luga o laina o nofoaafi a'o tatou pa'o pisa e fausia ai se si'osi'omaga filemu ma sili atu le nofo fealofani.
  2. Fa'aitiitia A'afiaga o le Si'osi'omaga: Fesoasoani i le fa'aitiitia o le pisapisao o le si'osi'omaga, fa'atupuina le soifua maloloina lelei ma fa'aitiitia le a'afiaga o meaola i le lotoifale.
  3. Tulaga Fa'atonutonu ma Fa'ata'ita'iga Fa'aauau: Fa'amautinoa le usita'ia o tulafono fa'aleo le pisa ma talia faiga fa'atumauina e ala i le fa'atinoina o a tatou pa pupuni, fesoasoani i se faiga fa'atatau ma fa'alelei i atina'e o nofoaafi.

Fa'ai'uga: Si'itia le tulaga lelei o le olaga mo nu'u, fa'aitiitia le a'afiaga o le si'osi'omaga, ma fa'aleleia se nofoaga nofo lelei ma a tatou Pa'u Pisa.Fa'afeso'ota'i matou i aso nei e su'esu'e pe fa'afefea ona fa'aaafia lelei a matou fofo fou i nu'u ma si'osi'omaga o lo'o si'omia ai laina o nofoaafi.


Taimi meli: Ian-23-2024
;
WhatsApp Online Chat!