Jinbiao—-leo pa puipui laina gaosiga

O la matou kamupani-Jinbiao e sili atu i le 10 laina gaosiga, e aofia ai le tipiina, uʻamea, punou ma isi laina gaosiga faʻapitoa.

I le 2016 Jinbiao faʻaalu 20 miliona aofaʻi tele o tupe e faʻafeiloaʻi ai meafaigaluega fou tetele mo le togafitiga o luga ole oloa.

O le asō o le a ou faʻaali atu ia te oe i le matou fale gaosimea.

Muamua e mafai ona e vaʻaia o la matou aʻoaʻoga teuina o mea mataʻutia, o mea uma e iai lipoti o suʻega, matou te faʻatau e faʻatatau i talosaga taʻitasi.

图片1

O lenei masini e mafai ona tipiina le laupapa uʻamea i ni lapopoa eseese e pei o le faʻatonuga.

图片2

O masini nei e lua e mafai ona fai ai le laupapa u'amea i foliga eseese.O nei vaega o le a faia e fai ma pa puipui leo.

1) O le laupapa e mafolafola, pe a tuʻuina i totonu o lenei masini, o le a suia lona foliga, ina ia mafai ona tatou faia ituaiga eseese o panels.

图片3

2.O lenei masini tuʻi o loʻo faia le foliga tapuni i le taimi nei.E mafai fo'i ona matou faia ni paneli pu'e laiti.

图片4

O le masini punou lea, lea e faʻaaogaina mo le H-post o le paʻu leo.

图片5

O lo'o i lalo le fa'agasologa o le sasaina o le oneone a'o le'i fa'ama'iina luga.A maeʻa le faʻafefeina o le oneone o le a faʻafesoʻotaʻi atoatoa le paʻu ma le mea uʻamea.Afai e le maua lenei faiga, o le a le matua mautu le togafitiga i luga.

图片6

E i ai a matou lava laina gaosiga mo le valiina o le paʻu ma le PVC faʻapipiʻiina togafitiga luga.O oloa e mafai ona faia i lanu eseese e te manaʻo ai.

图片7

O le isi, seʻi o tatou vaʻai i le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻiina o vaega mo pa puipui leo, o tagata faigaluega e faʻapitoa uma.

图片8

图片10

O le a matou asiasia oloa i faiga uma.Ina ia mautinoa o oloa e maualuga le lelei pe a latou taunuu mai i le itu a matou tagata faʻatau.

O oloa a Jinbiao e faʻatau lelei i le fale ma fafo ma le tulaga maualuga ma le tau lelei.

Ma ua manumalo i iloiloga lelei e tagata mai fafo, fiafia i se igoa maualuga i alamanuia.


Taimi meli: Tes-15-2020
;
WhatsApp Online Chat!