Le 20th Anping International Wire Mesh Fire

O le 20th anping international wire mesh fair sa faia i Anping county wire mesh fair center i Hengshui, Saina ia Oketopa 22.

O lo matou falelauasiga o Hebei Jinbiao o loʻo i totonu o le vaega faʻapitoa o le nofoaga autu o faʻaaliga. Vaʻai i lenei!

图片1

Se'i tatou va'ai i nisi o fa'aaliga fa'apitoa!

O le mea muamua o le matou pa.O le pa lua matasele lea.O uaea u'amea maualalo kaponi ua uelo faatasi ona galvanized.Mulimuli ane, e sausau i le mumu Dupont pauta.Sili le palasitika vaega ma se naifi, o le a le palasitika le palasitika. ese.

图片2

O le lona lua o se talipupuni acoustic mo le gaosiga o le eletise photovoltaic.O loʻo faʻapipiʻiina le la o le la i totonu o le pa puipui.

图片3

O le lona tolu o le array muffler.It e aofia ai le tele o pupuni uʻamea rectangular ma fausia-i totonu o le cotton absorbent leo. O uamea panels ua ufiufi i le zinc ona sosolo lea i le Dupont powder.E le mafai ona e tu i luga o le tasi pito ma faʻalogo i le isi.

图片4

O faʻataʻitaʻiga eseese o loʻo faʻaalia i totonu o le fale faʻaaliga.Fa'afeiloa'i i Anping, Saina mo le fa'aaliga i le tausaga a sau.


Taimi meli: Nov-21-2020
;
WhatsApp Online Chat!