Babagan awake dhewe

ABOUT

Hebei JINBIAO CONSTRUCTION BAHAN TECH CORP., LTD.

P1030695

dislametaké utama kita kanggo nyedhiyani kita pelanggan donya karo kualitas apik, competitive price, pengiriman wareg lan layanan banget. kepuasan pelanggan utama goal kita. We welcome kanggo ngunjungi showroom lan kantor kita. We are looking nerusake kanggo netepake hubungan bisnis karo sampeyan.

7
8
9
10
dsf (1)
dsf (2)
dsf (3)
dsf (4)

Hebei Jinbiao Bahan Construction iki didegaké ing taun 1986 sing spesialisasine ing produksi bahan konstruksi. Kita pabrik mapan luwih saka 800,000m2 area, karo luwih saka 400 karyawan, 40 specialists, ibukutha kadhaptar RMB 60.4 yuta, sik njongko 500 yuta Yuan saka liquidity.In Shijiazhuang, 26 Desember 2014, perusahaan iki kadhaptar ing bursa saham, dadi pisanan perusahaan lokal kadhaptar ing wilayah, produk sing uga kedhaftar emas standar bolong, gangguan alangi lan aluminium formwork account. Ing awal 90-an, Jinbiao liwati sertifikat 2000 kualitas ISO9001- kalebu "AAA sertifikat kualitas bahan", "provinsi Hebei Enterprises pinunjul", "perusahaan dipercaya", "produksi aman" lan sertifikat kaurmatan liyane.
Hebei Jinbiao Construction Bahan Tech Corp., Ltd. wis melu produksi lan pangembangan kabel bolong fencings, kabel barbed lan produk sing gegandhengan adhedhasar ing Anping, misuwur Wire Mesh Tanah China.

df
pager jinbiao

Quality Product: Kita produk wis liwati certificate ISO9001 saka sistem manajemen kualitas, sertifikat produk CE, lan diadegaké kerjasama long-term karo institusi Acoustic ing Asia Kidul-Wétan. Kejabi JINBIAO mranata munggah tim pengawasan kualitas khusus kanggo mesthekake yen kabeh produk sing uga-qualified.
Produksi Kapasitas: JINBIAO Company wis 3 tetanduran produksi kalebu Wire Mesh Pager, Barriers Swara lan Aluminium Formwork. Kapasitas produksi Saben bisa tekan 18km pager, 5000 alangan m2 swara, lan 8000 post baja pcs H. Aluminium Formwork dirancang lan diprodhuksi kanggo luwih saka 10 bangunan set saben sasi.
Jinbiao dilengkapi liwat 80 set pisanan pengawasan produksi kelas lan peralatan R & D kanggo gawé kirim kothak kabel bolong pager, gandheng kabel bolong muter, chain link pager, kabel pitik bolong, wedhus / sapi / pager lapangan, kabel barbed lan gangguan alangi kanggo donya pelanggan.

We duwe produksi standar lan sistem kontrol kualitas lengkap kanggo mesthekake kualitas produk kanggo ketemu karo kabutuhan kita pelanggan '.

Our company wis menang reputasi apik ing China lan kita ngekspor produk kanggo akèh negara lan wilayah.

Kanggo kabutuhan anggar, hubungi kita saiki!

Produksi  C apacity

JINBIAO Company wis 3 tetanduran produksi kalebu Wire Mesh Pager, Barriers Swara lan Aluminium Formwork. kapasitas produksi Saben bisa tekan 18km pager, 5000 alangan m2 swara, lan 8000 post baja pcs H. Aluminium Formwork dirancang lan diprodhuksi kanggo luwih saka 10 bangunan set saben sasi.

Produksi  E quipment :

Our company wis luwih saka 10 garis produksi, kalebu nglereni, welding, mlengkung lan garis produksi liyane otomatis. Ing 2016 JINBIAO ngginakaken 20 yuta ageng jumlah dhuwit kanggo introduce peralatan gedhe kanggo perawatan semprotan lumahing produk.

Market Product:

produk kita ngedol uga loro ing ngarep lan luar negeri karo kualitas pinunjul lan rega sarujuk. kayata Rusia, Singapore, Dubai, Amerika Serikat, Kanada, Australia, Jepang etc ... Lan wis menang ngregani apik dening klien oversea, nglaras reputasi dhuwur ing industri.

DFFDEW

Kita goal sabanjure kanggo ngluwihi pangarepan saben klien dening aturan layanan customer pinunjul, tambah keluwesan lan nilai luwih. Kabeh ing kabeh, tanpa pelanggan kita ora ana; tanpa pelanggan seneng lan kebak wareg, kita gagal. We are looking for grosir, kapal Drop. Hubungi kita yen sampeyan menarik produk kita. Pangarep-arep kanggo nindakake bisnis karo sampeyan kabeh. Kualitas lan pangiriman cepet! 

Wiwit panyiapan kita, kita tetep ing Ngapikake produk kita lan layanan customer. Kita bisa kanggo nyedhiyani sampeyan karo sawetara saka sudhut produk rambute kualitas dhuwur ing competitive prices. Uga kita bisa ngasilaké produk rambute beda miturut conto. We nandheske ing kualitas dhuwur lan rega cukup. Kajaba iki, kita nyedhiyani layanan OEM paling. We becik welcome pesenan OEM lan pelanggan kabeh ndonya kanggo kerjo bareng karo kita kanggo pembangunan Teknologi ing mangsa.

Ing saiki Jaringan kita wis akeh terus, Ngapikake kualitas layanan kanggo nyanggupi customer kang. Yen kasengsem ing produk, hubungi kita ing kapan wae. We are looking nerusake kanggo mbentuk sesambetan bisnis sukses karo sampeyan ing mangsa cedhak.

We offer manéka produk ing lapangan iki. Kejabi, pesenan selaras uga kasedhiya. Apa liyane, sampeyan bakal seneng layanan kita banget. Ing siji tembung, kepuasan wis dijamin. Welcome to visit perusahaan kita! Kanggo informasi luwih lengkap, mangga teka website.If kita sembarang pitakonan luwih, please aran gratis kanggo hubungi kita. 

SDDWA


Tampilan Online Chat!