• ab-1
  • ab-2

Hebei Jinbiao Bahan Construction iki didegaké ing taun 1986 sing spesialisasine ing produksi bahan konstruksi. kita pabrik mapan luwih saka 800,000m2 area, karo luwih saka 400 karyawan, 40 specialists, ibukutha kadhaptar RMB 60.4 yuta, sik njongko 500 yuta Yuan saka liquidity.In Shijiazhuang, 26 Desember 2014, perusahaan iki kadhaptar ing bursa saham, dadi pisanan perusahaan lokal kadhaptar ing wilayah, produk sing uga kedhaftar emas standar bolong, gangguan alangi lan aluminium formwork account.

proyèk utama

Ilmu lan teknologi, nggawe urip kebak vitalitas, project iki ing Singapura sing kita temokake keragaman alangi gangguan, tim desain profesional punika ngiringan tanduran gangguan alangi, layanan pemikir kanggo layar gedhe menyang urip, lan tanduran ijo uga, ndadekake pelanggan paling wareg karo

Case

Tampilan Online Chat!