ИЗБРАНА

МАШИНИ

БУЧАВА БАРИЕРА

Hebei Jinbiao Construction Materials е основана во 1986 година специјализирана за производство на градежен материјал.Нашата фабрика зафаќа повеќе од 800.000 м2 површина, со повеќе од 400 вработени, 40 специјалисти, регистриран капитал од 60,4 милиони јени, достигнувајќи 500 милиони јуани ликвидност.

Hebei Jinbiao Construction Materials е основана во 1986 година специјализирана за производство на градежен материјал.Нашата фабрика зафаќа повеќе од 800.000 м2 површина, со повеќе од 400 вработени, 40 специјалисти, регистриран капитал од 60,4 милиони јени, достигнувајќи 500 милиони јуани ликвидност.

МЕТОДИ МАШИНСКИ АЛАТКИ МОЖЕ ДА СЕ ПАРТНЕРИ

СО ВАС СЕКОЈ ЧЕКОР ОД ПАТОТ.

Од избирање и конфигурирање на правото
машина за вашата работа за да ви помогне да го финансирате купувањето што генерира забележителен профит.

МИСИЈА

ИЗЈАВА

Hebei Jinbiao Construction Materials е основана во 1986 година специјализирана за производство на градежен материјал.Нашата фабрика зафаќа повеќе од 800.000 м2 површина, со повеќе од 400 вработени, 40 специјалисти, регистриран капитал од 60,4 милиони јени, достигнувајќи 500 милиони јуани ликвидност. прва локално котирана компанија во областа, производите се исто така регистрирани како златен стандард мрежа, бариера за бучава и алуминиумска кофражна марка.

неодамнешна

ВЕСТИ

 • Установка Шумозащитного Барьера JINBIAO На Проекте RA/264 В Кувейте

  Это дорога Аль-Гхаус от района Сабах Аль-Салем до 7-й кольцевой дороги.Является одним из самых значимых шоссе в Кувейте.JINBIAO поставляет одобренные материјали для шумового барьера, включая все аксессуары, а также дизайн.В течение ограничено времени мы успешно завершили строительство шумо...

 • 358 Анти-лазание безопасности сетки забор

  Ограждение 358 уже давно привлекает вниманиеПроем 3 “x0,5″ и диаметр проволоки 8 калибров – его отличительные особенности.Используйте аксессуары для крепления панели и столба, верхняя часть также может быть оснащена колючей проволокой или...

 • Унапредување на еколошката хармонија: иновативни железнички шумски бариери

  Најсовремена технологија за намалување на бучавата: Нашите бариери за бучава вклучуваат напредна технологија за намалување на бучавата, ефикасно минимизирајќи го преносот на бучавата поврзана со возот.Развиени од тим на експерти, овие бариери стојат како доказ за нашата посветеност да создадеме помирен е...

 • Искусете ги тивките автопати со револуционерни бариери за бучава

  Напредна акустична технологија: Нашите бариери за бучава ја користат најсовремената акустична технологија за ефикасно да го минимизираат преносот на звук од автопатите со голема брзина.Создадени од тим на експерти, овие бариери стојат како доказ за нашата непоколеблива посветеност да создадеме похармоничен ...

 • Прегрнете го спокојството со нашите врвни бариери за бучава на автопатот

  Иновативна технологија за апсорпција на звук: нашите бариери за бучава користат врвна технологија за апсорпција на звук за ефикасно да го намали преносот на бучава од автопатиштата.Дизајнирани од тим на експерти, овие бариери се доказ за нашата посветеност да создадеме похармонична средина.Ае...

WhatsApp онлајн разговор!