• AB-1
  • AB-2

Hebei Jinbiao Bahan Konstruksi ieu diadegkeun dina 1986 specializing dina produksi bahan konstruksi. pabrik kami ngawengku leuwih ti 800,000m2 aréa, jeung leuwih ti 400 pagawé, 40 spesialis, ibukota kadaptar ti RMB 60.4 juta, ngahontal 500 juta yuan of liquidity.In Shijiazhuang, 26 Désémber 2014, pausahaan ieu dibéréndélkeun di bursa saham, jadi nu kahiji parusahaan lokal didaptarkeun di wewengkon, anu produk anu ogé didaptarkeun emas baku bolong, noise panghalang jeung aluminium formwork brand.

proyék utama

Élmu jeung téhnologi, sangkan hirup pinuh ku vitalitas, proyék ieu di Singapura yén urang manggihan keragaman tina panghalang noise, tim design profésional teh ngiringan tutuwuhan noise panghalang, layanan wijaksana pikeun layar badag kana kahirupan maranéhanana, sarta tutuwuhan héjo meureun, ngajadikeun konsumén paling wareg jeung

perkara

WhatsApp Online Chat!