PARAQITUR

MAKINA

BARRIERË NGA ZHURMA

Hebei Jinbiao Construction Materials është themeluar në vitin 1986 e specializuar në prodhimin e materialit ndërtimor.Fabrika jonë zë më shumë se 800,000 m2 sipërfaqe, me më shumë se 400 punonjës, 40 specialistë, kapital i regjistruar prej 60.4 milionë RMB, duke arritur në 500 milionë juanë likuiditet.

Hebei Jinbiao Construction Materials është themeluar në vitin 1986 e specializuar në prodhimin e materialit ndërtimor.Fabrika jonë zë më shumë se 800,000 m2 sipërfaqe, me më shumë se 400 punonjës, 40 specialistë, kapital i regjistruar prej 60.4 milionë RMB, duke arritur në 500 milionë juanë likuiditet.

METODAT MJETET MAKINORE MUND TË BËHEN PARTNER

ME JU CDO HAP.

Nga përzgjedhja dhe konfigurimi i së drejtës
makinë për punën tuaj për t'ju ndihmuar të financoni blerjen që gjeneron fitime të dukshme.

MISIONI

DEKLARATA

Hebei Jinbiao Construction Materials është themeluar në vitin 1986 e specializuar në prodhimin e materialit ndërtimor.Fabrika jonë zë më shumë se 800,000 m2 sipërfaqe, me më shumë se 400 punonjës, 40 specialistë, kapital i regjistruar prej 60.4 milionë RMB, duke arritur në 500 milionë juanë likuiditet. Në Shijiazhuang, 26 dhjetor 2014, kompania u listua në bursë, duke u bërë Kompania e parë e listuar në vend në zonë, produktet janë gjithashtu të regjistruara me rrjetë standarde ari, barriera zhurme dhe markë kallep alumini.

e fundit

LAJME

 • Установка Шумозащитного Барьера JINBIAO На Проекте RA/264 В Кувейте

  Это дорога Аль-Гхаус от района Сабах Аль-Салем до 7-й кольцевой дороги.Является одним од самых значимых шоссе во Кувейте.JINBIAO поставляет одобренные материјали для шумового барьера, включая все аксессуары, а также дизайн.В течение ограничено времени мы успешно завершили строительство шумо...

 • 358 Anti-lazaние безопасности сетки забор

  Ограждение 358 уже давно привлекает вниманиеProем 3 “x0,5″ dhe diametr provoloki 8 kalibrov – ego отличительные особенности.Используйте аксессуары для крепления панели и столба, верхняя часть также може да быть оснащена колючей проволокой или...

 • Avancimi i harmonisë mjedisore: Barrierat novatore të zhurmës hekurudhore

  Teknologjia e fundit e reduktimit të zhurmës: Barrierat tona të zhurmës përfshijnë teknologji të avancuar të reduktimit të zhurmës, duke minimizuar në mënyrë efikase transmetimin e zhurmës së lidhur me trenin.Të zhvilluara nga një ekip ekspertësh, këto barriera qëndrojnë si një testament i angazhimit tonë për të krijuar një e...

 • Përjetoni autostrada të qeta me pengesa revolucionare të zhurmës

  Teknologji e avancuar akustike: Barrierat tona të zhurmës përdorin teknologjinë më të fundit akustike për të minimizuar në mënyrë efikase transmetimin e zërit nga autostradat me shpejtësi të lartë.Të krijuara nga një ekip ekspertësh, këto barriera qëndrojnë si një testament i angazhimit tonë të palëkundur për të krijuar një harmoni më të mirë...

 • Përqafoni qetësinë me barrierat tona më të fundit të zhurmës në autostradë

  Teknologji inovative e thithjes së zërit: Barrierat tona të zhurmës përdorin teknologjinë më të fundit të thithjes së zërit për të reduktuar në mënyrë efektive transmetimin e zhurmës nga autostrada.Të dizenjuara nga një ekip ekspertësh, këto barriera janë një dëshmi e përkushtimit tonë për të krijuar një mjedis më harmonik.Ae...

WhatsApp Online Chat!