Lajme

 • Skema e ndërtimit të barrierës së zërit hekurudhor me shpejtësi të lartë

  Skema e ndërtimit të barrierës së zërit hekurudhor me shpejtësi të lartë

  Barriera e zërit të hekurudhës me shpejtësi të lartë është një pengesë e ndërtuar për të reduktuar ndikimin e zhurmës së krijuar nga trenat me shpejtësi të lartë në mjedisin përreth dhe banorët.Më poshtë është skema e përgjithshme e ndërtimit të pengesës së zërit të hekurudhës me shpejtësi të lartë: 1. Dizajni i skemës: Përcaktoni skemën e projektimit të zërit...
  Lexo më shumë
 • 2023 VIETKO NDËRTIM

  Lexo më shumë
 • Trendi i zhvillimit të industrisë së barrierave të izolimit të zërit të urës

  Trendi i zhvillimit të industrisë së barrierave të izolimit të zërit të urës

  Me përshpejtimin e urbanizimit dhe zhvillimin e shpejtë të ndërtimit të rrugëve të trafikut, kërkesa e tregut për barrierë izoluese të urës si një strukturë strukturore e përdorur për të reduktuar ndotjen akustike është rritur gradualisht.Një analizë e thjeshtë e tendencave të tregut në fushën e zërit të urës ...
  Lexo më shumë
 • Ju lutemi, mos përqendrohuni vetëm te çmimi, cilësia është gjëja më e rëndësishme.

  Ju lutemi, mos përqendrohuni vetëm te çmimi, cilësia është gjëja më e rëndësishme.Historikisht, cilësia ka qenë në krye të mendjes për konsumatorët dhe ishte më e rëndësishme se çmimi.Sidomos për biznesin ndërkombëtar, sepse tarifa e transportit është e lartë dhe kërkon më shumë kohë dhe para se biznesi vendas...
  Lexo më shumë
 • Ndikimi i zhurmës në jetën tuaj

  Ndikimi i zhurmës në jetën tuaj

  Në kohët tona, zhurma është e lartë midis atyre burimeve të ndotjes që dëmtojnë më shumë cilësinë e jetës sonë.Gjithnjë e më shumë trafiku, i shkaktuar nga lëvizshmëria në zhvillim të vazhdueshëm, e përkeqëson më tej shqetësimin.Masat për të na mbrojtur nga ngarkesa të tilla mjedisore po supozojnë kështu një imponim në rritje dhe vendimtar...
  Lexo më shumë
 • Shërbejnë diellore në çdo kohë, kudo

  Shërbejnë diellore në çdo kohë, kudo

  Kombinimi perfekt i prodhimit të energjisë fotovoltaike dhe portit të automjetit është një nga aplikimet e integrimit të ndërtesave fotovoltaike BIPV.Produktet e porteve fotovoltaike JINBIAO jo vetëm që mund të realizojnë të gjitha funksionet e porteve tradicionale të makinave, por gjithashtu sjellin përfitime të qëndrueshme të gjenerimit të energjisë së gjelbër për ...
  Lexo më shumë
 • Barriera e zhurmës JINBIAO

  Barriera e zhurmës JINBIAO

  Barriera e zhurmës, e quajtur gjithashtu mure akustike/barriera zanore.përdoret kryesisht për izolimin e zhurmës dhe reduktimin e autostradave, metrosë, rrugëve të shpejta, hekurudhave, rrugëve të ngritura dhe burimeve të tjera të zhurmës.Mund të ndahet në barrierën e zërit të llojit të reflektimit të izolimit të pastër të zërit, dhe përbërësi s...
  Lexo më shumë
 • Përfunduar në mënyrë të përsosur—Projekti i pengesës së zërit me shpejtësi të lartë Rongwu (seksioni 2/3/4)

  Përfunduar në mënyrë të përsosur—Projekti i pengesës së zërit me shpejtësi të lartë Rongwu (seksioni 2/3/4)

  Autostrada Rongwu është një autostradë që lidh qytetin Rongcheng në provincën Shandong dhe qytetin Wuhai në Mongolinë e Brendshme, me një gjatësi totale prej 1820 kilometrash.Numri i Rrjetit Kombëtar të Autostradave: G18, një nga arteriet kryesore të trafikut të vendit.Hebei JinBiao Materiale Ndërtimi Teknike Corp., Ltd, është ...
  Lexo më shumë
 • Salla e re e ekspozitës

  Salla e re e ekspozitës

  Hebei Jinbiao Construction Materials Tech Corp., Ltd ishte vendosur në qarkun Anping, Provinca Hebei, ajo u themelua në vitin 1990 si një prodhim i angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e gardhit me rrjetë teli, barrierat e zhurmës, gjeogrid.Gardhi JINBIAO është mjaft i bukur dhe i qëndrueshëm...
  Lexo më shumë
 • Produktet e aluminit Jinbiao

  Produktet e aluminit Jinbiao

  Jinbiao është një prodhues i gardheve rrjetë teli dhe barrierave të zhurmës. Disa pengesa zhurme janë bërë nga pllaka alumini. Kohët e fundit kemi përfunduar disa punime shpuese të fletës së aluminit. Le të hedhim një vështrim! Në prodhim, ne përgjithësisht përdorim tre lloje pllakash alumini: Njëra është një cilësi relativisht e lartë...
  Lexo më shumë
 • Gardh me lidhje zinxhiri

  Gardh me lidhje zinxhiri

  Gardhi i zinxhirit quhet gjithashtu gardh diamanti, sepse rrjeta duket si një diamant.Materiali i gardhit të lidhjes së zinxhirit mund të jetë çelik inox, mund të jetë i galvanizuar dhe gjithashtu mund të jetë i veshur me PVC.Përparësitë e gardhit të zinxhirit janë rrjetë uniforme, jo e lehtë për t'u gërryer dhe praktikueshmëri e fortë.
  Lexo më shumë
 • Rasti i Projektit të Barrierës së Zhurmës Jinbiao

  Rasti i Projektit të Barrierës së Zhurmës Jinbiao

  Kompania Jinbiao është një prodhues profesional i barrierës së zhurmës.Deri më tani kemi bërë shumë raste projektesh të suksesshme.Sot më lejoni t'ju prezantoj një pjesë të tyre.Singapor Tuas View Basin Viaduct–Briera e zhurmës mendore me vrimën e grilave.Hohhot Zhelimulu Viaduct–Zhurma transparente ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!