Вести

 • Градежна шема на високобрзинска шинска звучна бариера

  Градежна шема на високобрзинска шинска звучна бариера

  Звучната бариера за брза железница е бариера изградена за да се намали влијанието на бучавата што ја создаваат брзите возови врз околината и жителите.Следното е општата шема за градба на звучна бариера за брзи железници: 1. Дизајн на шема: Одредете ја дизајнерската шема на звукот...
  Прочитај повеќе
 • 2023 ГОДИНА ВИЕТ

  Прочитај повеќе
 • Тренд на развој на индустријата за звучна изолација на мостовите

  Тренд на развој на индустријата за звучна изолација на мостовите

  Со забрзувањето на урбанизацијата и брзиот развој на сообраќајната изградба на патишта, побарувачката на пазарот за звучна изолациона бариера на мостот како структурен објект што се користи за намалување на звучното загадување постепено се зголемува.Едноставна анализа на пазарните трендови во областа на звукот на мостот ...
  Прочитај повеќе
 • Ве молиме, не фокусирајте се само на цената, квалитетот е најважен.

  Ве молиме, не фокусирајте се само на цената, квалитетот е најважен.Историски гледано, квалитетот беше на врвот на умот на потрошувачите и беше поважен од цената.Особено за меѓународниот бизнис, бидејќи цената за транспорт е висока, а исто така одзема повеќе време и пари од домашниот бизнис...
  Прочитај повеќе
 • Влијанието на бучавата врз вашиот живот

  Влијанието на бучавата врз вашиот живот

  Во нашево време, бучавата е висока меѓу оние извори на загадување кои најмногу го нарушуваат квалитетот на нашиот живот.Сè поголем сообраќај, предизвикан од постојано развивање на мобилноста, дополнително ја влошува непријатноста.Мерките за да нè заштитат од таквите оптоварувања на животната средина, на тој начин претпоставуваат се поголеми и клучни наметнати ...
  Прочитај повеќе
 • Соларната енергија служи во секое време, насекаде

  Соларната енергија служи во секое време, насекаде

  Совршената комбинација на производство на фотоволтаична енергија и пристаниште е една од примената на BIPV фотоволтаична интеграција на згради.JINBIAO фотоволтаичните пристаништа не само што можат да ги реализираат сите функции на традиционалните паркинзи, туку и да донесат стабилни придобивки за производство на зелена енергија за ...
  Прочитај повеќе
 • JINBIAO Бучава бариера

  JINBIAO Бучава бариера

  Бучава бариера, исто така наречена акустични ѕидови / звучни бариери.главно се користи за изолација на бучава и намалување на автопати, метро, ​​+ експресни патишта, железница, покачени композитни патишта и други извори на бучава.Може да се подели на звучна бариера од типот на рефлексија од чиста звучна изолација, а соединението с...
  Прочитај повеќе
 • Завршен перфектно-проект за звучна бариера Rongwu со голема брзина (дел 2/3/4)

  Завршен перфектно-проект за звучна бариера Rongwu со голема брзина (дел 2/3/4)

  Експресниот пат Ронгву е автопат што ги поврзува градот Ронгченг во провинцијата Шандонг и градот Вухаи во Внатрешна Монголија, со вкупна должина од 1820 километри.Национална мрежа за експресни патишта: Г18, една од главните сообраќајни артерии во земјата.Hebei JinBiao Construction Materials Tech Corp., Ltd е ...
  Прочитај повеќе
 • Новиот изложбен салон

  Новиот изложбен салон

  Hebei Jinbiao Construction Materials Tech Corp., Ltd се наоѓаше во округот Анпинг, провинцијата Хебеи, основана е во 1990 година како производство ангажирано во истражување и развој, производство, продажба и сервисирање на жичана мрежа, бариери за бучава, геомрежа.Оградата JINBIAO е убава и издржлива...
  Прочитај повеќе
 • Алуминиумски производи на Jinbiao

  Алуминиумски производи на Jinbiao

  Jinbiao е производител на ограда од жица и бариери за бучава. Некои бариери за бучава се направени од алуминиумски плочи. Неодамна завршивме некои работи за пробивање на алуминиумски лим. Ајде да погледнеме! Во производството, генерално користиме три вида алуминиумски плочи: Едниот е релативно висока pur...
  Прочитај повеќе
 • Ограда со врска со синџир

  Ограда со врска со синџир

  Оградата со врски со синџир се нарекува и дијамантска ограда, бидејќи мрежата изгледа како дијамант.Материјалот на оградата од синџирот може да биде нерѓосувачки челик, може да се галванизира, а може да биде и обложен со ПВЦ.Предностите на оградата на синџирот се униформа мрежа, не е лесно да се кородира и силна практичност....
  Прочитај повеќе
 • Случај за проект за бариера на бучава Jinbiao

  Случај за проект за бариера на бучава Jinbiao

  Компанијата Jinbiao е професионален производител на бариера за бучава.Досега имаме направено многу успешни случаи на проекти.Денеска да ви претставам дел од нив.Сингапур Tuas View Basin Viaduct–Ментална бучава бариера со дупка за решетки.Hohhot Zhelimulu Viaduct–Транспарентен шум ...
  Прочитај повеќе
123456Следно >>> Страница 1/7
на
WhatsApp онлајн разговор!