E fa'afefea ona foia le pisa o nofoaafi?O loʻo i ai se faʻamatalaga i itu uma e lua o le nofoaafi.

Auala e foia aipisa o nofoaafi?O loʻo i ai se faʻamatalaga i itu uma e lua o le nofoaafi.

Fa'atoa mae'a le Tausamiga Tautotogo, ua fa'atofuina tagata uma i le fiafia o le Tausaga Fou.I le Tausamiga o le Tautotogo, e tatau ona tatou faia se auala taua tele o felauaiga - o le nofoaafi.Pe a alu le tagata se ese mai le fale i luga o le nofoaafi e toe foi i le fale, atonu tatou te faanatinati, ma e le mafai ona tatou faatali e maua ni apaau ma lele i le fale.I lenei tulaga, e masani ona tatou le amanaiaina se faʻafitauli o le pisa e faʻatupuina pe a amata le nofoaafi.
O le mea moni, o auala o nofoaafi e masani ona ui atu i nofoaga o loʻo nonofo ai tagata, ina ia oʻo ai i le pisa o loʻo aʻafia ai tagata nofoia.I le aluga o taimi, o le a afaina ai le tino o le tagata.

https://www.highwaynoisebarrier.com/
E faapefea la ona tatou pulea nei leo?O le mea moni, o loʻo i ai faʻamatalaga i itu uma e lua o le ala o nofoaafi.Ou te le iloa pe ua e matauina.O le fa'asologa laiti o lo'o mulimuli mai o le a fa'aalia le mealilo ia te oe.

Na fa'afuase'i ona maua e Xiaobian lenei fa'amatalaga i le ala i le fale, ae o le mea moni, o lo'o i ai se "puipui" pu'upu'u i itu uma e lua o le nofoaafi.E le o se "puipui" masani.O lona igoa e ta'ua o le pa leo o nofoaafi.O le pa'o leo e masani ona lua galuega, tasi o le fa'amama leo ma le isi o le fa'alogo lelei.O pa leo o nofoaafi e masani ona fa'aogaina, e fa'afefe leo ma le leo.
E mafai e le paʻu leo ​​o nofoaafi ona faʻalavelave i le faagasologa o le faʻasalalauina o le leo, ma faʻaitiitia ai le tau o le pisa ma faʻamautinoa se siosiomaga lelei mo tagata o loʻo siomia ai.

O lepa leo o nofoaafie masani ona faʻaaogaina se laupapa uʻamea ma pu i luga o le laulau e mafai ai e le pisa ona ulu atu i totonu o le pa leo;o totonu e tumu i mea e mitiia ai le leo, ma o le ata lafoia e tupu pe a ulu mai le pisapisao, ma tosina mai ai le faamoemoega.
O le paʻu leo ​​o nofoaafi e iai foʻi le tuʻufaʻatasiga o sitaili manino, faʻatasi ai ma mea manino faʻaopoopo i le ogatotonu, ina ia mafai e le pasese i luga o le nofoaafi ona vaʻaia lelei le vaaiga i itu uma e lua, ma le faʻaitiitia o le leo ma le pisa aʻo amanaʻia galuega matagofie ma agalelei. .

https://www.highwaynoisebarrier.com/news/

O le mea o loʻo i luga o se folasaga ipulea le pisa o nofoaafi.O le a lava le umi e te gauai atu i ai, e mafai ona e iloa o le pa puipui leo e masani ona faʻaaogaina ma e taatele i o tatou olaga.Faʻafeiloaʻi le pisapisao vave togafitiga, paʻu paʻu faʻataʻitaʻi lua Ou te manaʻo e te fiafia i aso uma!


Taimi meli: Feb-14-2019
;
WhatsApp Online Chat!