Polokalama fa'atonutonu leo ​​fa'ainisinia

I aso nei, e le afaina i totonu o le nuu, falegaosimea, faleoloa ma isi nofoaga, o loʻo i ai masini.Ae ui i lea, talu ai o le pisapisao e mafua mai i lana galuega e tele naua, o le puleaina o le pisa masini ua avea ma se tasi o mea tauapa leo (12)faafitauli lautele.E fa'afefea ona pulea le pisa masini?Pa leo olo malulu
O le fa'agasologa o le fo'ia o fa'afitauli o le pisa o le pisa fa'ainisinia e fa'apea:
1. Fa'atino muamua su'esu'ega pisa i luga ole laiga.
2. Fua le maualuga o le pisapisao ma alaleo leo o le nofoaga,
3. Fuafua le maualuga o le pisapisao faatagaina i luga o le nofoaga e tusa ai ma tulaga talafeagai o le siosiomaga,
4. O le aofaʻi o le faʻaitiitia o le pisa e fuafua e tusa ai ma le eseesega i le va o le tau fuaina o fanua ma le maualuga o le pisa faatagaina.
5. Atia'e se fuafuaga fa'atonutonu e mafai fa'atekinisi ma talafeagai tau tamaoaiga.
O faiga fa'atonutonu e fo'ia ai le ala o le pisa e masani ona aofia ai vaega nei:
(1) o le malosi o le leo i le faʻasalalauga e pala i le faʻateleina o le mamao.O le mea lea, o le faʻamoemoega o le faʻaitiitia o le pisa e mafai ona ausia e ala i le alu ese mai le puna o le pisa.
(2) o le leo leo e masani ona faasino, ma o le malosi o le leo e maua e ese pe a tu i le mamao tutusa mai le puna leo ae i itu eseese.Ole tele ole leo ole fa'avevela fa'avevela
A le pisa, o le fa'atonuga e matua leaga lava, fa'atasi ai ma le fa'atuputeleina o taimi, fa'ateleina le fa'atonuga.O le mea lea, o le puleaina o le faʻasalalauina o le pisa (e aofia ai le suia o le faʻauluina o le puna leo) o le faʻaitiitia lea.
Pisa aemaise le maualuga o le pisapisao auala aoga.
(3) fau pa puipui leo po'o le fa'aogaina o pa fa'alenatura (fa'ato'aga palapala, maupu'epu'e) ma isi mea fa'aluma leo ma fausaga e poloka ai le felauaiga o le pisa.
(4) fa'aoga mea e mitiia ai le leo ma le fausaga e mitiia ai leo e faaliliu ai le pisapisao i le felauaiga i le malosi o le vevela.
Polokalama fa'atonutonu leo ​​fa'ainisinia:
O faʻapogai autu o le pisapisao masini o le pisa o le ili, faʻafefe leo, faʻaitiitia ma le pisa afi, pisa pamu, pisapisao o vaega, ma isi.
1. Muffler: o le muffler ua faʻapipiʻiina i totonu ma fafo o le ili faʻafefe faʻamafanafana olo e pulea lelei le pisa.
2. leo fa'alumaina hood: pisapisao mai totonu ma fa'avevela o le olo mālūlū, pisapisao mai le tafe vai, pisapisao masini mai fa'aitiitiga mea ma afi e mafai ona fa'apipi'i e pulea le pisa.
Faʻaitiitia le pisa i lalo o le pulou.
3. Fa'aaoga le muffler pad: o le muffler pad o lo'o tu'uina i luga o le olo pito i lalo o le olo malulu e lagolagoina e le u'amea u'amea po'o le tu'u i luga o le fata vai, lea e mafai ona fa'aitiitia ai le pisapisao o le sasa'aina o vai.
4. O isi.(E mafai ona fa'aopoopo le fa'aesea o le leo ma le fa'ate'ia e tusa ai ma le tulaga sa'o)
Faʻapitoa faʻapitoa: i le faʻaogaina o le pisa o le olo malulu i le taimi lava e tasi, e tusa ai ma tulaga o le fanua e mafaufau atoatoa i le manaʻomia o le faʻaleleia o le malulu, e faʻamautinoa ai le saogalemu o meafaigaluega e faʻaitiitia ai le pisa.
Fa'avae le fa'aitiitia o le pisa o le pa'u leo ​​fa'ainisinia:
O le pa'o leo ose pa'o fa'apitoa ua mamanuina i le va o le puna o le pisa ma le mea e maua mai ai.
Domain) fuafuaina.
O le faʻaitiitia o le paʻu o le paʻu o le paʻu o loʻo faʻaalia i tulaga o le faʻaofiina o le leiloa IL ma faʻamatalaina o le faʻapipiʻiina o le leo e aunoa ma le suia o le puna o le pisa, topography, topography, ground and meteorological conditions
Le eseesega i le maualuga o le mamafa o le leo i le va o luma ma tua o le pa i se nofoaga faapitoa.
Pe a taia e se galu leo ​​masini se pa leo, e savali i luga o auala e tolu: tasi i luga ma itu o le pa e oo atu i le mea autu, ma le tasi i luga.
E ala i le pa leo i le tulaga leo, o se vaega o le pa puipui leo atagia ata.O le fa'aofiina o le leiloa o le pa'o leo e fa'alagolago tele i galu leo ​​e fa'auluina e le puna leo i luga o nei ala e tolu.
Fa'asoa le malosi o le fa'aolaola.O lo'o fa'aalia i le ata l.
www.highwaynoisebarrier.com
Jinbiao masini pulea leo lelei:
1. O le paʻu leo ​​masini e faʻapitoa ma faʻapitoa e tusa ai ma le siosiomaga o le nofoaga.
2, o le faʻaogaina o mea faufale, faʻatumu i mea faʻapipiʻi leo, e maua ai le faʻaogaina lelei o le leo ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi, e mafai ona pulea lelei le tau o le pulega.
3. Ina ia mafai ona foia atoatoa le faafitauli o le malulu o le pisapisao olo, jinbiao kamupani ua taulai atu i le suesuega ma le faatinoga o le "pulea pisa masini" mo le tele o tausaga, ma faavasegaina-faia masini pisa synthesis mo tagata e faaaogāina.
Tu'ufa'atasi pulega fofo.
4. I le avea ai ma se tasi o pisinisi benchmark i le gaosiga faavae o le pa puipui leo i matu, jinbiao ei ai se au gaosiga faapolofesa ma le au faapipiiina.
Kamupani auro tulaga faʻapipiʻi taua i soʻotaga uma mai mea e afifiina felauaiga o loʻo i ai se tagata e nafa ma, auro tulaga faigaluega kamupani, ua tamoe i le suiga, o le faia o tagata e faaaogāina auaunaga sili atu le saogalemu, sili atu le mautinoa.
Fa'apito le pa'o fa'aauro fa'apitoa i le fa'aitiitia o le pisa o le alatele ma le alaleo, fa'aitiitiga o le pisapisao mea faigaluega fa'aa'oa'oga, ma le fa'aitiitia o le pisa o tuaoi o fale gaosimea.

Taimi meli: Feb-05-2020
;
WhatsApp Online Chat!